2012. október 23., kedd

A csöndet szeretem,

meg a virágot,
Galambok közt, virágos szigeten
Békés családi kör az álmom.
Derű és nyugalom, parányi házban...
9 megjegyzés:

 1. Ha én valami marketing igazgató lennék,akkor kidobálnám-a Götz babák kivételével-az összes babát a játékboltokból,és a Te babáidat árulnám!!!
  Annyira megkapó ő is az összes az összes kiegészítőjével együtt,miért nem vagyok még kislány......

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kedves Tőled, de azt hiszem nem bírnám az iramot. :D Meg amúgy is igen rapszodikus egy teremtés vagyok.(vannak ám korlátaim - hajajj!):)
  Azt hiszem én is azért varrom Őket, hogy babázhassak. Nincs ennél jobb. (néha úgy járkálok itthon, hogy a vállamra vetem valamelyiket - hogy belesimuljon az ölelésembe, a haja meg az arcomat simogassa.)

  VálaszTörlés
 3. Azt hiszem nekem is "szükségem lesz "egy kisebb babára a kollekciódból/persze ha nem csak magatoknak varrsz----Vigasz baba lenne a neve,és kék szeme lenne mint szegény édes nagymamámnak.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked akkor is szívesen varrnék, ha csak magunknak készülnének. De mennek ők boldogítani sok kisgyereket szerte a világban. :)
   Majd végiggondolod mit szeretnél és ha megérett benned szólsz. Én meg megpróbálom. (szép és egyben nagy feladat egy ilyen "vigasz baba" - a gondolata beleteszi azt a jóleső kis csiklandósságot az ember gyomrába)

   Törlés
 4. Olyan nagyon kedves vagy!!!!!,természetesen szólok:-)Ha karácsonyig elkészül/ne/akkor nagyon boldog lennék:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor azon leszek, hogy boldoggá tegyelek! ;)

   Törlés
  2. Most már tudom :te egy angyal vagy!:-)

   Törlés
 5. Már én is gondoltam rá,hogy veszek tőled magamnak babát.:) Kisunokám még szétszedi őket....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, emlékszem, nekem is volt ilyen korszakom! Nembaj az. Legalább megtudja hogy működnek a dolgok. Onnan aztán már lehet építkezni! :)

   Törlés