2013. november 2., szombat

"Stíluskérdés"

Emőkének volt egy kérdése, hogy vajon milyen lesz ennek a babusnak a ruhája. Nos, nem tudom. Valahogy megrekedtem. Már varrtam neki két rend ruhát, de valami hiányzik...Ha valakinek ötlete van szívesen veszem, szín illetve viseletügyileg. :)
Kapott egy kis karkötőt, mert érdekes színek vannak rajta. ebből próbáltam ihletet meríteni kardigánhoz, cipőhöz. Hátha feldobná az öltözetét valami szép szín. Szerintetek?

12 megjegyzés:

 1. Mivel vöröses a haja,én antikolt csipkében tudnám elképzelni,de lehet,hogy nem jó ötlet.

  Ó,ha én így tudnék élő babákat varrni!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem messze áll ez egy vörös hajú babától ahogy Mónika mondja-én inkább szőkének mondanám... De sebaj, mert egyik hajszínhez sem megy semmiképp a piros( nekem sem áll jól)
   A színek amit elképzelek hozzá: bordó kardigán, nyers vászon vagy halvány mályva színű ruha apró virágmintával, de az elhagyható:-)
   Remélem segítettem;-)

   Törlés
  2. Tényleg nincs benne vöröses szín, de biztos a monitor teszi. Most a nagy gép előtt ülök és ezen valóban vöröses árnyalatú. Ha az iPaden nézem egész más a színe. :) Biztos beállítás kérdése.
   A mályva-bordó nagyon jó ötlet. Annál is inkább, mert van egy ilyen babám. A haja ugyan ez a szín csak nem göndör, a színvilága pedig éppen olyan, mint amit írtál. A kislányomnak készítettem még régebben. Lehet, hogy ezért nem jön most ez a szín a kezemre.
   Mammka ötlete is nagyon jó. Már nagyon régóta szeretnék szép csipkébe öltöztetni egy babát, csak félek tőle. Attól, hogy nem olyan lesz, mint megálmodtam. A kezemig nem mindig érnek a gondolataim. :)

   Törlés
  3. Akkor viszont nyúlj a halvány és sötét levendula- ekrü színvilághoz, de semmiképp sem kék... legalábbis nekem. Ahoz horgolhatsz egy szép kis csipke vállkendőt ekrü színűt...

   Törlés
  4. Voltam tegnap méteráru boltban, és semmi szépet nem találtam. :(
   Pedig ez megmozgatott. Most kicsit pihentetem a kisasszonyt, mert van egy másik rendelésem, hátha addigra találok valami szépet! :)

   Törlés
  5. Szomorú hogy nem találtál megfelelő vásznat:-(

   Törlés
 2. Szerintem világoskék farmer és mályva színű kardigán állna jól neki. Köszönöm,hogy megnézted a blogomat és, hogy írtál megjegyzést! :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy segítesz nekem! :)
   Isten hozott nálam!

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. én a zöld, kevés barna és sárga kombinációval, hiszen ősz van, vagy már vége?

  VálaszTörlés
 5. http://popshop.hu/kispal-es-a-borz/3497-zsakmanyallat-falvedminta.html

  nézd csak meg, inspiráció, Férjurad örülne neki.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csendes magányodban tán hímezgetsz, drága Beám?! :)))

   Törlés